Nieuws - 02/10/23

Aerial Precision leidt de weg in LiDAR-technologie

Aerial Precision, een toonaangevende vernieuwer in LiDAR-sensortechnologie, is verheugd om een belangrijke mijlpaal in haar reis aan te kondigen. Ze hebben met succes hun ongeëvenaarde LiDAR-sensor, de AP-LiDAR-One, verkocht aan SABCA, een vooraanstaand Belgisch bedrijf met een uitstekende reputatie op het gebied van lucht- en ruimtevaart en defensie.

Sinds 2018 biedt SABCA Drone Division ( SABCA UAS ) betrouwbare, robuuste en veilige oplossingen. Op maat gemaakt voor industriële partners die ondersteuning nodig hebben voor hun veiligheidskritische operaties. Dit omvat missies boven dichtbevolkte of afgelegen gebieden, vluchten buiten de visuele zichtlijn, transport van medische ladingen, snelle interventies boven land en zee en inspecties van kritieke infrastructuren zoals spoorwegen, kerncentrales of windmolenparken.

Sabca heeft de ongeëvenaarde LiDAR-sensor van Aerial Precision, de AP-LiDAR-One, gekozen voor een niet nader genoemd project. Hoewel de details van het project vertrouwelijk blijven, zijn we enorm vereerd dat we geselecteerd zijn door SABCA, een bedrijf dat bekend staat om haar uitmuntendheid en toewijding aan innovatie.

De AP-LiDAR-One is een bewijs van onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige LiDAR-oplossingen die voldoen aan de veranderende behoeften van industrieën zoals lucht- en ruimtevaart, defensie, autonome voertuigen en milieumonitoring. De geavanceerde technologie en precisie hebben ervoor gezorgd dat het de voorkeur geniet van organisaties over de hele wereld.

"Dit partnerschap met SABCA markeert een belangrijke prestatie voor Aerial Precision", zegt Vicente Payo-Ollero, CEO van Aerial Precision. "Deze samenwerking onderstreept het vertrouwen van industrieleiders in onze LiDAR-technologie. Hoewel we de details van ons project met Sabca op dit moment nog niet kunnen onthullen, zijn we ervan overtuigd dat het een bewijs zal zijn van de mogelijkheden van onze AP-LiDAR-One sensor."

Aerial Precision en SABCA delen de visie om LiDAR-technologie in te zetten voor een betere en duurzamere toekomst. Dit partnerschap betekent een belangrijke stap in de richting van die visie. Beide organisaties zijn enthousiast over de mogelijkheden die dit met zich meebrengt en kijken ernaar uit om opmerkelijke resultaten te behalen in het project.

Aerial Precision blijft zich inzetten om de grenzen van de LiDAR-technologie te verleggen en zijn wereldwijde aanwezigheid uit te breiden. "Dit partnerschap met SABCA is een belangrijke stap voorwaarts en weerspiegelt onze toewijding om klanten te bedienen met de hoogste kwaliteit en prestatienormen."