Nieuws - 28/05/18

Groots opblaasbaar aquapark van 1500 m² opent deze zomer de deuren op Terhills Cablepark

Een uitdagend opblaasbaar aquapark met obstakels tot wel 4 meter hoog, zet dit jaar de zomer spetterend in op het Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem. De waterattractie laat 140 mensen per uur tegelijk klimmen over hindernissen, glijden over de kussens en genieten van een echt waterspektakel. Het aquapark opent eind juni en is toegankelijk voor iedereen vanaf acht jaar. Je kan er de hele zomer terecht tot en met september voor een dag vol waterplezier.

“We zijn erg trots dat het aquapark deze zomer terug te vinden is op het Terhills Cablepark.  De attractie is zeer toegankelijk voor jong en oud. Het biedt heel wat mogelijkheden zodat zowel kinderen als volwassenen op een leuke manier uitgedaagd worden en waterpret beleven. Dit waterpark is een perfecte aanvulling op de waterski- en wakeboardkabel die we reeds uitbaten", vertelt Hannes Hardeman.

Plezier bij zon en regen

‘Het zonnetje is mooi meegenomen, maar is zeker niet noodzakelijk om uren waterpret te beleven op het waterpark’, zegt Elke Venken van het Terhills Cablepark. ‘ Als het parcours nat wordt, dan wordt het extra uitdagend en beleef je nog meer plezier met het overwinnen van de hindernissen.’ Wetsuits zijn inbegrepen in de prijs en houden je warm bij frisser weer. “

Teambuilding of gezinsuitstap

Vanaf 23 juni kan je plezier maken op het aquapark op de Terhills-site. De activiteit kan perfect als gezinsuitstap, maar is ook toegankelijk voor grotere groepen als teambuilding of simpelweg met vrienden.  Één uur waterplezier kost  12 euro inclusief wetsuit, zwemvest en verzekering. Groepen vanaf tien personen betalen 10 euro per persoon. Je kan je plaatsje online reserveren, maar het is niet noodzakelijk.

Extra trekpleister voor Dilsen-Stokkem en Terhills

"Het Terhills Cablepark is een belangrijke toeristische troef voor onze regio. Dit aquapark is een ideale vakantieactiviteit om in de zomermaanden te ontdekken. Samen met de waterski- en wakeboardkabel zorgt het voor een echt vakantiegevoel in eigen land. We kijken er naar uit om vanaf eind juni de sfeer op te snuiven’, zegt Lydia Peeters, burgemeester Dilsen-Stokkem.


www.terhillscablepark.be