Ruimte & Beleving

Ruimte & Beleving

Limburg heeft een unieke positie in het hart van de Euregio: er is letterlijk genoeg (groene) ruimte om te (laten) groeien. Nieuwe projecten op oude, beschermde mijnsites zetten Limburg opnieuw op de kaart. LRM investeert mee in ruimte om te ondernemen én te beleven.

De aantrekkingskracht van de regio voor toeristen neemt onmiskenbaar toe. Daarom ontwikkelt en participeert LRM - in het kader van het SALK - in strategische toeristische projecten, een uitgelezen sector voor extra tewerkstelling. Dat biedt meteen ook kansen om aan stadsontwikkeling te doen en het mijnerfgoed te bewaren voor de toekomst.

Dan is er nog de uitstekende geografische ligging van Limburg. Logistieke ondernemingen uit binnen- en buitenland erkennen duidelijk de mobiliteitsvoordelen en de uitstekend uitgeruste bedrijfsterreinen. Reden te meer om te investeren in lokale bedrijfsinitiatieven.

Onze portefeuille

Ons team

Paul De Ceuster

Head of Space & Experience LRM
Paul De Ceuster

Melodie Lateur

Communication & Events Manager Terhills
Melodie Lateur

Jeroen Huysmans

Development Manager Terhills
Jeroen Huysmans

Gerda Hopmans

Projectmedewerker LRM
Gerda Hopmans

Jan Schaeken

Investment Manager be-MINE
Jan Schaeken

Hedwig Pieters

Investment Manager LRM
Hedwig Pieters

Sven Bogaerts

Senior Investment Manager LRM
Sven Bogaerts

Martine Delvaux

Projectmedewerker Sales LRM
Martine Delvaux

Koen Smets

Project Manager LRM
Koen Smets

Koen Nulens

Algemeen Directeur be-MINE
Koen Nulens

Cijfer

225

companies in LRM portfolio

Terhills resort krijgt 250 watervilla’s

Dilsen-Stokkem, 23 december 2016 – Een half jaar na het samenwerkingsakkoord tussen de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM en Pierre & Vacances Center Parcs, zijn de conceptplannen klaar van het nieuwe vakantieresort op Terhills. Het Terhills resort krijgt 250 vakantievilla’s langs de grote voorm