Innovatief vastgoed

Innovatief vastgoed

LRM investeert in innovatief vastgoed om een stimulerend omgevingskader te scheppen voor ondernemers en doet dat aan de hand van campussen, incubatoren en bedrijventerreinen. Zo bouwen we de werkplekken van de toekomst.

In de incubatoren vinden voornamelijk start-ups de juiste partners, ondersteuning en begeleiding bij het uitwerken van hun businessidee. Op onze campussen vinden bedrijven in uiteenlopende sectoren niet alleen de infrastructuur die perfect aansluit op hun noden, maar ook interactie met een gelijkgestemde community, met kennisinstellingen en met de overheid. Buiten de campussen kunnen bedrijven ook terecht op de bedrijventerreinen, waar ze op eigen kracht verder groeien.

Campussen

Corda Campus

Corda Campus

Corda Campus in Hasselt is een internationaal toonaangevende bedrijvencampus voor ondernemingen en instellingen op vlak van technologie, ICT, media en diensten. Corda is een stimulerende werkomgeving die open communicatie, innovatie en kruisbestuiving faciliteert.

DronePort Campus

DronePort Campus

DronePort is een campus op de oude militaire luchthaven van Brustem in Sint-Truiden voor bedrijven die actief zijn in de bemande en onbemande luchtvaart. DronePort heeft zich op korte tijd ontwikkeld tot dé motor van de drone-industrie.

Thor Park

Thor Park

Campus Thor Park is een globaal ontwikkelingsproject voor de herbestemming van de voormalige mijnsite van Waterschei tot hotspot voor technologie, energie en innovatie. Het biedt onderdak aan innovatieve ondernemingen en organisaties.

Incubatoren

Bioville

Bioville

Health-incubator die inspeelt op de specifieke behoeftes van (jonge) organisaties die actief zijn in de Health & Care-sector.
- Diepenbeek

C-mine Crib

C-mine Crib

Incubator voor start-ups in de creatieve, innovatieve sector. 
- Genk

IncubaThor

IncubaThor

Incubator voor spin-offbedrijven en starters die aansluiting vinden bij het onderzoek op het wetenschapspark (smart energy) en in het bijzonder bij Campus EnergyVille.
- Genk

Greenville

Greenville

Incubator voor bedrijven die werken aan nieuwe materialen, mobiliteit, water en nieuwe businessmodellen in de circulaire economie. 
- Houthalen-Helchteren

DronePort Incubator

DronePort Incubator

Incubator op DronePort Campus voor bedrijven in de bemande en onbemande luchtvaartindustrie.
- Sint-Truiden

Corda INCubator

Corda INCubator

Incubator op Corda Campus voor start-ups in de technologie- en dienstensector.
- Hasselt

Agropolis

Agropolis

Bedrijventerrein én incubator voor innovatieve land- en tuinbouw.
- Kinrooi

Bikeville

Bikeville

Incubator voor de wieler- en sportindustrie, gericht op aerodynamische productontwikkelingen.
- Beringen

MIA·H

MIA·H

Mode-incubator voor innovatieve bedrijven in de creatieve sector. Fashiontech is de rode draad.
- Hasselt

Incubatoren

306

Aantal bedrijven & start-ups in incubatoren

Corda Campus rolt slim parkeersysteem uit

Parkeerders worden via Cegeka’s Capacity platform met artificiële intelligentie naar parkeerzones geleid Corda Campus rolt een slim parkeersysteem uit waarmee bezoekers en bewoners op basis van artificiële intelligentie moeiteloos kunnen parkeren op de technologiecampus. De Hasseltse Corda Campus