LRM - Oxygen for growth

Ontdek het LRM Netwerk

Bedrijven

Als risicokapitaalverstrekker investeren we trots in meer dan 100 Limburgse ondernemingen om hun groeiplannen te realiseren. Benieuwd naar onze portfoliobedrijven? 

Incubatoren

Starters en jonge bedrijven kunnen terecht in diverse incubatoren voor coaching en begeleiding. Het netwerk van incubatoren blijft groeien. Kent u ze allemaal?

Campussen

Ook bedrijventerreinen, campussen en strategische projecten verdienen volop onze aandacht. Zo stimuleren we innovatie, open kennisdeling en kruisbestuiving. Weet u waar precies?

Mijnsites

Met de herwaardering van de voormalige mijnsites helpen we Limburg opnieuw op de kaart te zetten. We trekken de kaart van erfgoed, creativiteit, innovatie en toerisme. Over welke nieuwe projecten gaat het? 

U zoekt kapitaal?

KlimOp leningen

20

KlimOp-leningen in 2018

 

Nieuws

Start-up FoodDESK schakelt versnelling hoger met innovatieve voedsel- en allergenensoftwareapplicatie

Jong bedrijf zet internationale stappen dankzij kapitaalronde van 2,3 miljoen euro. HASSELT – FoodDESK, een data- en softwarebedrijf dat haar klanten ondersteunt en ontzorgt bij het verantwoord bereiden van maaltijden wat betreft allergenendeclaratie, voedingswaarden voedselveiligheid,

Bioville zet volgende stap in innovatief (zorg)platform

Experten-netwerk Novum+ zet schouders onder uitbouw blockchain & AI-platform Bioville, de bio-incubator gelegen op de universitaire campus in Diepenbeek, brengt verschillende partners in de zorgsector samen om verder te bouwen aan de digitale gezondheidszorg. Dat gebeurt op haar gloednieuwe Digital