Doorbraak-lening

Doorbraak-lening

De Doorbraak-lening is een unieke cocktail van begeleiding, onderzoek en financiering. LRM, VLAIO Team Bedrijfstrajecten en UHasselt willen er sterke, gezonde en mature bedrijven in Limburg mee ondersteunen bij het definiëren, onderbouwen en implementeren van ambitieuze doorbraakinvesteringen die internationalisering, digitale of duurzame transformatie beogen.

  • Digitale transformatie

Toont jouw bedrijf strategische ambitie om via (verdere) digitalisering van kritische processen positief in te breken in het proces van waardecreatie? Wil je doorbreken op vlak van bijvoorbeeld Artificiële Intelligentie (AI), machine learning, industrie 4.0, Internet of Things, virtual reality, datamining…?

  • Duurzame transformatie

Wil jouw bedrijf een strategisch ESG-/SDG-beleid integreren? ESG (Environmental, Social & Governance) heeft immers een toenemende impact op het bedrijfsleven en de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen) vormen hét duurzaamheidskader voor de mondiale ontwikkelingsagenda voor de komende jaren.

  • Internationalisering

Wil je met jouw bedrijf andere markten gaan verkennen en ben je bereid om daarvoor verschillende productie- en supply chainprocessen te herontwikkelen?