LRM - Oxygen for growth

Ontdek de LRM- Groep

Bedrijfs-financiering

Als risicokapitaalverstrekker investeren we trots in heel wat Limburgse ondernemingen om hun groeiplannen te realiseren.
Benieuwd naar onze portfoliobedrijven?

Innovatief vastgoed

Start-ups kunnen terecht in verschillende thematische incubatoren en op onze campussen voor infrastructuur, coaching & begeleiding. 
Zo stimuleren we innovatie & kruisbestuiving.

Mijnsites

Met de herwaardering van de voormalige mijnsites helpen we Limburg opnieuw op de kaart te zetten. LRM trekt de kaart van erfgoed, innovatie en toerisme. Ontdek Terhills & be-MINE.

Bedrijven-terreinen

Limburg beschikt over heel wat ruimte om te ondernemen. LRM zet in op de ontwikkeling van bedrijventerreinen opdat ondernemers over voldoende groeiruimte beschikken.

Je zoekt bedrijfskapitaal?

KlimOp-leningen

20

KlimOp-leningen in 2021

Nieuws

LRM introduceert duurzaamheidsscan voor porfolio-bedrijven

LRM behaalt VN-duurzaamheidscertificaat “SDG CHAMPION” Hasselt – Duurzaamheid zit in het DNA van LRM. Daarom stapte LRM in 2017 in het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. In 2020 behaalde LRM als één van de eerste bedrijven in Vlaanderen het VN-duurzaamheidscertificaat “SDG PIONEER”. Na twee jaar van

Health- & care-incubator in Diepenbeek krijgt gloednieuwe vleugel

BioVille versterkt positie in BioTech, MedTech & Digital Health Diepenbeek – BioVille - de health- & care-incubator op de universitaire campus in Diepenbeek -, haar aandeelhouders - LRM, POM Limburg en UHasselt –, Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale Economie & Landbouw Jo Brouns