Zuurstof voor Limburg

20 jaar LRM LRM richt zich tot alle sectoren, van starter over groeiende KMO tot grote onderneming. De toegang tot LRM loopt via vijf domeinen: Technology & services, Health & Care, Sustainable Societies, Space & Experience, Smart Manufacturing. Ter gelegenheid van 20 jaar LRM tonen wij u graag een staalkaart van ons uniek aanbod van risicokapitaal en infrastructuur.
Download jaarverslag Video 20 jaar LRM

Naar boven

C-Mine Crib

C-Mine Crib in Genk is een dienstencentrum dat startende en jonge creatieve bedrijven ondersteunt bij hun opstart en doorgroei: gespecialiseerde begeleiding, coaching en diverse huisverstigingsmogelijkheden in diverse formules. C-Mine Crib huisvest ook onderzoeksgroepen en organisaties die creatief ondernemerschap ondersteunen.

Meer info
C-Mine Crib
Naar boven

Terhills

Terhills, gelegen in Eisden, Maas­mechelen, strekt zich uit over een site van circa 365 ha aan de rand van het enige Nationale Park in België: het ‘Nationaal Park Hoge Kempen’. Vroeger een industriële site voor mijn- en grindontginning, vandaag gekenmerkt door een weelderige en uitzonderlijke fauna en flora. De verdere ontwikkeling van het toeristisch recreatief gebied Terhills zal fungeren als katalysator voor een duurzame economische ontwikkeling van de regio.

Meer info
Terhills
Naar boven

Energyville

EnergyVille verenigt in het Thor-wetenschapspark in Genk de onderzoeksinstelling KU Leuven, VITO en Imec voor onderzoek naar duurzame energie en intelligente energiesystemen. EnergyVille streeft ernaar om bij de top vijf van Europa te horen op het vlak van innovatief energieonderzoek. LRM verschaft met de IncubaThor een infrastructuur voor relevante partijen om zich te huisvesten in het hart van deze kennissite.

Meer info
Incubathor
Naar boven

Greenville

GreenVille is een all-in dienstencentrum en het biedt groene bedrijven en organisaties een hele waaier van diensten aan. De locatie beschikt over 3.500 m2 kantoorruimte, 500 m2 vergader- en seminarieruimte en een cleantech bezoekerscentrum.

Meer info
Greenville
Naar boven

Corda Campus

Corda Campus Hasselt faciliteert technologie- en servicebedrijven in het accelereren van hun groeiproces. Corda Campus biedt bedrijven op de site toegang tot sleutelactoren van de Limburgse en Vlaamse economie, relevante netwerken, vastgoedoplossingen op maat en efficiënte dienstverlening.

Meer info
Corda Campus
Naar boven

Brustem Industriepark

Brustem Industriepark in Sint-Truiden is een nieuw bedrijventerrein dat enkele jaren geleden werd ontwikkeld op een gedeelte van de voormalige militaire luchthaven van Brustem. Het bestaat uit een regionaal en een lokaal bedrijventerrein. Het regionaal bedrijven­terrein heeft een oppervlakte van 45 ha, en wordt beheerd door BIP Brustem Industrie­park, een gezamenlijkevennootschap van LRM en POM Limburg.

Meer info
Brustem Industriepark
Naar boven

Kristalpark

Kristalpark in Lommel heeft een voorraad van 280 hectare bedrijven­terreinen. Deze terreinen maken deel uit van een aaneengesloten industriezone van maar liefst 900 hectare. Hierdoor beschikt Kristalpark over een strategische positie in België en Europa, waar grote industriegebieden bijzonder schaars zijn. Door zijn trimodale ontsluiting (auto-, spoor- én waterwegen) is het terrein bovendien van strategisch belang voor de Limburgse en de Vlaamse economie om buitenlandse investeerders aan te trekken.

Meer info
Kristalpark
Naar boven

Be-Mine

Be-Mine, de voormalige mijnsite in Beringen, is met zijn 100.000 m2 aan bestaand gebouwenpatrimonium de grootste industriële erfgoedsite in Vlaanderen en uniek in Europa. De site wordt herbestemd als een toeristisch-recreatief project met stredelijkse functies als wonen, werken en winkelen. Het volledige project Be-Mine is goed voor een investering van 150 miljoen euro en 500 jobs, dit exact 25 jaar na de sluiting van de mijn van Beringen.

Meer info
Be-mine
Naar boven

Agropolis

Het Agropolis-bedrijventerrein is een initiatief van de gemeente Kinrooi en de vzw Boterakker en focust zich op een innovatieve en milieubewuste voedselteelt. De ontwikkeling van de visie kwam tot stand met de financiële steun van Limburg Sterk Merk (LSM). Agropolis is opgesplitst in drie zones en een recreatiezone.

Meer info
Agropolis
Naar boven

Bioville

BioVille in Diepenbeek biedt een brede dienstverlening en specifieke infrastructuur aan spin-offs, jonge en andere bedrijven uit de life­sciences- en medische technologie­sector. Dankzij de opbouw van het incubatorgebouw kunnen zowel ‘early stage’- bedrijven als ‘later stage’-bedrijven er zich vestigen. In 2014 opent BioVille II haar deuren.

Meer info
Bioville
LOADING