Oxygen for growth

LRM is als impact gedreven investeringsmaatschappij de katalysator voor de transitie van de Limburgse “maakeconomie” in de richting van een innovatieve en technologische economie. Met haar uniek verstrengeld aanbod van risicokapitaal en infrastructuur, draagt LRM bij tot de transitie van het economische DNA van Limburg.

“Zuurstof voor groei”!

LRM bouwt mee aan kwalitatieve communities rond de Limburgse sectorclusters. De activiteiten van LRM dragen op die manier bij tot duurzame en inclusieve jobcreatie. LRM richt zich tot alle sectoren en bedrijven, van starter over groeiende KMO tot grote onderneming.

 

De toegang tot LRM loopt via vijf domeinen:

1. Technology & Services

2. Health & Care

3. Sustainable Societies

4. Space & Experience

5. Smart Manufacturing

 

In De Kijker

Biomedica komt voor het eerst naar Limburg!

DE ontmoetingsplaats voor Life sciences & Health professionals uit de Euregio

Op 2 en 3 juni 2015 organiseert  LifeTechLimburg en haar partners de 9de editie van Biomedica, de grootste Euregionale life sciences & Health beurs en het belangrijkste uithangbord voor de sector.

Gemiddeld trekt Biomedica een 1000 bezoekers met een gevarieerd publiek gaande van business people tot wetenschappers, intermediairen en studenten,... Biomedica 2015 is zoals aangehaald de 9de editie en komt dus voor het eerst naar Limburg.

Centraal staat het thema "HEALTH INNOVATIONS" en door het innovatieve 2-daagse programma worden de best practices vanuit Limburg en de Euregio in het veld van Biotech/Pharma & Medtech/Care in de kijker gesteld.

Meer informatie en de registratie-link kan u vinden op www.biomedicasummit.com