Oxygen for growth

LRM is als impact gedreven investeringsmaatschappij de katalysator voor de transitie van de Limburgse “maakeconomie” in de richting van een innovatieve en technologische economie. Met haar uniek verstrengeld aanbod van risicokapitaal en infrastructuur, draagt LRM bij tot de transitie van het economische DNA van Limburg.

“Zuurstof voor groei”!

LRM bouwt mee aan kwalitatieve communities rond de Limburgse sectorclusters. De activiteiten van LRM dragen op die manier bij tot duurzame en inclusieve jobcreatie. LRM richt zich tot alle sectoren en bedrijven, van starter over groeiende KMO tot grote onderneming.

 

De toegang tot LRM loopt via vijf domeinen:

1. Technology & Services

2. Health & Care

3. Sustainable Societies

4. Space & Experience

5. Smart Manufacturing

 

In De Kijker

JCI [18-28] | Word jij de Limburgse St(art)er?

Met deze wedstrijd [18-28] wil JCI Limburg samen met haar partners het ondernemerschap bij jongeren verder promoten. Voor de tweede editie wordt er verder gebouwd op het succesvolle concept van vorig jaar. Toen werd er afgeklopt op maar liefst 176 inschrijvingen.

Naast een stevige portie naambekendheid en uitgebreide persaandacht ontvangt de winnaar een prijzenpot om u tegen te zeggen: 125.000 euro risicokapitaal en professionele begeleiding!

JCI [18-28] richt zich op jonge startende ondernemers die in Limburg wonen en hun eigen onderneming willen starten of al bezig zijn.
Met een leeftijd tussen de 18 en 30 jaar, een stevige portie ondernemerszin en een (eerste) business idee.

Ben jij er klaar voor?
Aarzel dan niet en schrijf je in via www.18-28.be